Home / Groepen / Familieweekend in Drenthe

Familieweekend in Drenthe

Er lekker samen tussen uit in het prachtige Drenthe? Het Brinkhotel in Zuidlaren is de ideale uitvalsbasis voor uw familie. Samen trekt u er op uit om de prachtige omgeving te ontdekken. En 's avonds schuift in ons restaurant aan voor een heerlijk familiediner.

Activiteiten

Samen met onze vaste partner op outdoorgebied bieden wij u actieve, gezellige en feestelijke uitjes in de prachtige Drentse natuur aan. Wat dacht u van een ochtend steppen of een middag Family Fun voor jong en oud?

Natuurlijk kunnen wij ook de excursies naar bijvoorbeeld het Drents Museum, Wildlands of Zeehondencentrum Pieterburen voor u regelen.

Hotel

Ons 3* hotel ligt in het centrum van het fraaie Drentse Brinkdorp Zuidlaren. Wij hebben 54 sfeervolle kamers en u kunt bij ons gratis parkeren.

Restaurant

In ons restaurant "Eethuis voor Allen" kunt u genieten van het lekkers dat Groningen en Drenthe culinair te bieden hebben. Ons keukenteam werkt uitsluitend met verse producten en deze worden dagelijks vakkundig en met liefde voor u bereid. U kunt bij ons à la carte dineren, maar met een grotere groep kunt u ook kiezen voor een buffet.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt naar de mogelijkheden voor een familieweekend in Zuidlaren? Vult u dan onderstaand formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! 

Familieweekend in Drenthe