Home / Historie

Historie

Op de plek van ons huidige hotel stond reeds in de jaren ’20 van de vorige eeuw een hotel: Hotel Brinkzicht. Met uitzicht op de befaamde Zuidlaardermarkt en aan de rechterkant van het hotel nog een grote schuur waar varkens werden gewogen in die tijd.

Het huidige pand werd in 1986 gebouwd en onlangs compleet verbouwd en gerenoveerd om aan de actuele eisen en wensen te voldoen.

Ons restaurant kreeg in 2016 de naam “Eethuis voor Allen” en ademt een nostalgische sfeer. Het is al jaren een belangrijke ontmoetingsplaats voor bezoekers en handelaren van de beroemde Zuidlaardermarkt.

MARTINI HOTEL GROUP

Het Brinkhotel maakt deel uit van de Martini Hotel Group: een moderne en vooruitstrevende onderneming van toonaangevende bedrijven in de gastvrijheidssector in Groningen en Drenthe.

Wij combineren regionale invloeden met internationale systemen en doen dit altijd in het besef van de rijke historie van onze horecabedrijven.

Elk bedrijf binnen de Martini Hotel Group heeft een eigen identiteit, maar wat we allemaal gemeen hebben is wat wij noemen de “ouderwetse gastvrijheid”; oprechte interesse en voldoende tijd voor onze gasten en hun wensen. En voor ons is iedereen even belangrijk, wij maken geen onderscheid.

De andere bedrijven die tot de Martini Hotel Group behoren: