Home / Arrangementen

De arrangementen van het Brinkhotel in Zuidlaren

Bij het Brinkhotel kunt u niet alleen een kamer boeken; wij hebben voor u ook een aantal aantrekkelijke arrangementen samengesteld, waarmee u de prachtige omgeving van Zuidlaren kunt ontdekken. 
Zo kunt u er op uit trekken om meer te zien van Drenthe per fiets of te voet. Of genieten van een wellness of een meerdaags arrangement en weer even helemaal tot rust komen.
Natuurlijk hebben wij voor u een aantal fiets- en wandelarrangementen, waarmee lekker de natuur in kunt om met eigen ogen te zien hoe mooi de provincie Drenthe is. 

Fietsarrangementen

Ons Brinkhotel ligt natuurlijk in de prachtige fietsprovincie Drenthe. Daarom hebben wij voor u een aantal fietsarrangementen samengesteld waardoor u zelf op de fiets kennis kunt gaan maken met de mooie omgeving van Zuidlaren. 

Wandelarrangementen

Wij hebben voor u een aantal wandelarrangementen samengesteld waarmee u de prachtige omgeving van het Brinkhotel te voet kunt ontdekken. Heerlijk wandelen en genieten van de natuur in Drenthe. Zuidlaren ligt aan de route van het Pieterpad, dus u kunt er ook voor kiezen om een gedeelte van deze beroemde wandelroute te lopen.

Golf arrangementen

Wat is er heerlijker dan in de prachtige groene omgeving van het Brinkhotel een balletje te slaan op de golfbaan? Daarom hebben wij voor u een golfarrangement samengesteld, zodat u ook kunt genieten van van de rust, ruimte en natuur in het noorden. 

Meerdaagse arrangementen

Drenthe mag dan bekend staan als fietsprovincie, maar ook op andere gebieden zal het u aan niets ontbreken tijdens een meerdaagse vakantie in het Brinkhotel in Zuidlaren.

Diverse arrangementen

En dan zijn er nog een aantal andere arrangementen die wij u kunnen bieden. U kunt Drenthe bijvoorbeeld niet verlaten zonder een bezoek aan Wildlands in Emmen.