Home / Groepen / Bridge- & Klaverjasreizen

Bridge- & Klaverjasreizen

Wilt u met uw eigen groep komen bridgen of klaverjassen? Wij verwelkomen u graag in ons sfeervolle 3* hotel. Een heerlijk verblijf in Drenthe vol ontspanning en plezier.

Wij kijken graag samen met u naar de invulling van uw programma. Met natuurlijk de overnachtingen in het Brinkhotel, een uitgebreid ontbijt en een smaakvol diner. Maar bijvoorbeeld ook excursies in Drenthe en/of Groningen, de beschikking over uw eigen luxe touringcar en een feestelijke afscheidsavond.

Bij ons vindt u ouderwetse gastvrijheid, een goede keuken en veel gezelligheid. Kortom: alle ingrediënten voor een geslaagde bridge- of klaverjasreis naar Drenthe!

Excursiemogelijkheden:

Zaal:

Wij hebben 3 fraaie zalen in het Brinkhotel waar u met uw groep gezellig kunt bridgen of klaverjassen.

Restaurant:

Ons restaurant "Eethuis voor Allen" laat u genieten van het lekkers dat Drenthe en Groningen te bieden hebben. Ons keukenteam werkt uitsluitend met verse producten die met veel zorg en liefde vakkundig voor u bereid worden.

Centrale ligging:

De centrale ligging van ons hotel tussen Groningen, Assen en Veendam zorgt ervoor dat u alle kanten op kunt voor uw excursies. Wij zijn goed bereikbaar en u kunt bij ons gratis parkeren op de Brink of achter ons hotel.

 

Contactformulier Groepen