Geachte gast,

We hebben er alles aan gedaan om het Brinkhotel zo lang mogelijk open te houden. Helaas hebben wij moeten besluiten de deuren van ons hotel vanaf zondag 22 maart voor een nog nader te bepalen periode te sluiten, om verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. De veiligheid en gezondheid van u als gast en onze medewerkers heeft deze moeilijke beslissing tot stand doen komen.

We kijken uit naar het moment dat we u als gast weer mogen verwelkomen. In de tussentijd kunt u ons bereiken via +31 (0)50 409 12 61 of info@brinkhotel.nl.

We wensen iedereen veel sterkte in deze onwerkelijke tijd.

Team Brinkhotel Zuidlaren

Ons gastvrije 3 * Brinkhotel in Zuidlaren is een ideale uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie of een rustige thuishaven na een drukke dag. Perfect gelegen tussen de culturele steden Groningen en Assen bieden wij u een comfortabele kamer, een gezellige bar en een goed restaurant. Ons hotel ligt in een fraai brinkdorp, omgeven door een prachtige natuur.  Wij verheugen ons erop u als gast te mogen verwelkomen!

Bekijk hier de beoordelingen van andere gasten over ons hotel.

U kunt bij ons ook fietsen huren om de prachtige omgeving te ontdekken!

Wij hebben een aantal leuke seizoensarrangementen voor u samengesteld! Kijk op onze arrangementen pagina voor meer informatie !

Wij versturen eens per 2 maanden een nieuwsbrief met leuke arrangementen en nieuwsfeiten, wilt u deze ook ontvangen schrijft u zich dan in via de volgende link: Nieuwsbrief aanmelden


Het Brinkhotel is verbonden aan Drenthe Hotels.